Trendy Accessories

Wat is er leuker dan jouw outfit af te maken met trendy accessoires? Dé leukste accessoires voor nu zijn: de choker, de statement necklaces én verschillende ringen bij elkaar! We love them all. Accessoires kunnen jouw outfit hélemaal af maken. Kies voor een basic outfit en maak het net dat beetje specialer met een van deze accessoires of ga voor een wow-outfit en maak het af met een perfecte accessoire dat past bij jouw outfit. Beiden is mogelijk! Kies wat jij mooi vindt en go for it ;-)Thé Choker
Terug van weg geweest... but we love the accessory. Het is eens iets anders en is zó trendy. Het is een korte ketting die je alleen kan dragen of kan combineren met langere kettingen. Wil je het combineren? Kies dan voor kettingen in dezelfde kleur of ga voor de choker in het zwart. Zo valt het extra goed op.

Deze choker kan je ook zelf maken. Kies een zwart koord en maak er een ketting van. Voor het nog wat leuker en persoonlijker te maken kan je een zelfgekozen bedeltje eraan hangen. We love it!
The statement necklace
Wil je eens iets anders dan een dun kettinkje? Ga dan voor de statement ketting. Ga voor een ketting in 1 kleur of verschillende, opvallende kleuren. Beiden is zeer mooi, kies gewoon wat jij leuk vindt en bij jouw outfit past. Een statement necklace enkel als je bent opgekleed? Nee hoor. Je kan het ook perfect combineren met een casual outfit. Het maakt jouw outfit leuk en geeft die extra touch.

Rings
Ga niet voor 1 ringetje maar combineer er veel en verschillende met elkaar. Het is zo leuk en je ringen zullen opvallen. Zo is het een leuk accessoire en zal het jouw outfit af maken! Kies gewoon welke jij leuk vindt en combineer ze.
Xoxo, Blush