Tropical Tuesday 🌴

Het thema van het eindexamen van de Fashion Stylists en Make-up Artist van de all round opleiding was TROPICAL. Wat een fijn thema? Ze konden alle kanten uit. Van tropical jungle tot tropical beach. Iedereen gaf er zijn eigen touch aan, het was zó leuk!

Op vlak van tropical wat is nu eigenlijk de mode voor déze zomer? Zo veel! We love tropical clothes and make-up in the summer. Het  geeft een leuke touch aan jouw outfit of net aan jouw make-up. Het is echt iets voor in de zomer en je zal er stralend uitzien. Lees verder als je meer wilt weten over de trends en inspiratie voor deze zomer. In a tropical mood ;-)
Fashion
Losse kleedjes, gebloemd bloesje tot leuke shortjes! Tropical in fashion zien we vaak terugkomen, zeker bij de zomerkleren. Ze zijn los en lekker luchtig, perfect om aan te doen tijdens de warme zomerse dagen.Make-Up
Tropical means a lot of colorful colors together! We love this. Vele felle en extrema kleuren in jouw make-up gaat jouw gelaat doen stralen en er extra zomers laten uitzien. Wil je niet uitgesproken oogschaduw dan kan je ook gaan voor kleine details. Ga voor een eyeliner in een leuke kleur, 1 felle kleur oogschaduw of gewoon een fel kleurtje op je lippen. Make it extra tropical ;-)


Have a tropical summer!
Xoxo, Blush