Vacation Essentials

Well hello summer vacation... Het is al een weekje zomervakantie en dat wil zeggen: We need vacation! Ga jij deze zomer op vakantie? Dan zij er enkele dingen die je zeker niet mag vergeten in jouw koffer. Denk maar aan de perfecte slippers, dat éne kleedje en zeker niet te vergeten die short die ooh-zo-goed zit.


Slippers
Ga je naar de zon? Vergeet dan zeker niet leuke slippers! Denk jij bij slippers aan van die saaie, gekleurde slippers? Don't!! Er bestaan héél wat leuke slippers die je niet wilt missen op vakantie. En ja, ze zijn zo mooi dat je ze zelfs de hele dag zou willen dragen!Perfect dress
Vind jij het ook zo fijn als je 's avonds na het douchen je mooi kan maken voor de avond? Wij ook! Wat is er dan fijner dat een leuk, los kleedje aantrekken dat zo goed zit én waar je ook in straalt? Ga voor een kort, midi of lang kleedje. Echt alles is mogelijk! Zorg dat het makkelijk zit zodat je kan genieten on your night out ;-). Combineer het met leuke sandaaltjes met of zonder hakje!

Jeans short
Altijd handig op vakantie is een jeans shortje. Je kan het met zoveel combineren en het geeft een stoere look aan jouw outfit. Combineer het met een topje of met jouw bikini bij het zwembad. Beiden is mogelijk en oh-zo-leuk op vakantie!


Enjoy your vacation! 
XOXO, Blush