Throwback Tuesday: Modefabriek Amsterdam

Blush @ Modefabriek...Op 10 en 11 juli gingen we met een deel van het Blush Team naar de modefabriek in Amsterdam. Een evenement dat 2 keer per jaar plaatsvindt. Hier leer je alles over de nieuwste trends van het volgende jaar, over de stijlen die gecreƫerd zullen worden en over social media. Ook staan hier vele merken met hun nieuwe collectie voor 2017. We had so much fun!

De Modefabriek is...
Bij de modefabriek kan je de nieuwste trends voor het voorjaar van 2017 leren kennen. Deze fashiontrends zijn voor vrouwen en mannen. Welke kleuren gaan er vooral gedragen worden, komt de streetstyle nog meer naar de dagdagelijkse kleding, blijven de skinnies enzovoort. Buiten de fashiontrends kan je er ook seminaries bijvolgen over hoe je je brand moet positioneren op sociale media, kan je een sessie bijwonen hoe anderen designers zijn uitgegroeid tot de bekende designers die ze vandaag de dag zijn en kan je er lekker iets eten en drinken. Niet te vergeten kan je als winkel ook hier jouw nieuwe collectie al inslaan voor 2017.
In de volgende throwback tuesday vertellen we je alles over de trends van 2017 die we hebben gespot op de modefabriek in Amsterdam.

Xoxo, Blush